Realisaties

Voormalig bedrijfspand

Dit voormalige bedrijfspand is omgetoverd tot een woonhuis met kantoor. Met de stalen pergola’s en de zeecontainer (die als berging dient)…

verder lezen →

Zitkuil

Voor deze oude, prachtig gerenoveerde, boerderij is deze tuin van 600 m2 ontworpen. De zitkuil achter de woning is het middelpunt van de tuin…

verder lezen →

Zwemvijver

In deze middelgrote tuin van 1100 m2 ligt een lange zwemvijver centraal. Deze wordt volledig op natuurlijk wijze gefilterd door de omliggende planten.

verder lezen →

Mediterrane tuin

Dit is de voormalige tuin van onze ontwerper Rik Speijcken. Hij heeft deze tuin ruim 15 jaar geleden ontworpen voor zichzelf.

verder lezen →

Villa met parktuin

Deze oude doktersvilla had een verwilderde achtertuin van 2400 m2. Er stonden enkele mooie volwassen bomen en planten.

verder lezen →

Betonnen zwembad

Deze tuin van 850 m2 ligt op een helling. In het ontwerp is een prachtig betonnen zwembad gesitueerd. Het zwembad vangt een riant hoogte verschil op.

verder lezen →

Tuin om te ontspannen

Deze zelfbouw villa met een tuin van 1050 m2 had al enkele bestaande losse bouwwerken in haar tuin. Door het zwembad worden de losse…

verder lezen →

Zwembad met privacy

Dit tuinontwerp (600m2) sluit volledig aan bij de stijl en kleurstelling van deze riante woning. Hierin is een zwembad gesitueerd.

verder lezen →

Bungalow met nieuwe look

Bij deze bungalow is een strakke moderne tuin (950 m2) ontworpen. De woning is van binnen tot buiten met veel oog voor detail gerenoveerd.

verder lezen →

Riante villa met vijverpark

Bij deze riante villa ligt een tuin van ruim 5000 m2.
De tuin is helemaal omgeven door groen, waardoor er veel privacy is.

verder lezen →

Bungalow op glooiend terrein

Deze split-level bungalow is gelegen op een glooiend terrein. De uitdaging van het tuinontwerp (1500 m2) ligt in de vele hoogteverschillen die de minimalistische…

verder lezen →

Riant zwembad voor het hele gezin

Deze riante zelfbouw woning heeft een achtertuin van 650 m2. In het ontwerp zijn meerdere zitplekken gecreëerd om een maximale binnen-buiten beleving te ervaren.

verder lezen →