Aanpak

Groenbox aanvragen

De Groenbox bevat allerlei hulpmiddelen die je nodig hebt om al je wensen en behoeften kenbaar te maken. Deze intensieve en bewuste inventarisatie, samen met het door jou gemaakte moodboard, is van belang zodat wij als tuinontwerpers jouw droomtuin kunnen realiseren.

Maak ook gebruik van onze inspiratieboeken
Om goed in de sfeer te komen en op zoek te gaan naar het gevoel achter je tuinwensen hebben wij inspiratieboeken gemaakt met tuinen uit de gehele wereld. Met behulp van deze boeken kun je de richting bepalen en details opzoeken die helpen om verder te komen in de definitieve keuze.

Denk zeker ook na over het beschikbare budget!

Kennismaking op locatie

Nadat we je wensen hebben bestudeerd, komen wij graag bij jou thuis kennismaken. Jouw tuin is in kaart gebracht met behulp van Google Earth en laat meteen zien hoe wij je ideeën hebben vertaald naar een concept ontwerp. Vervolgens leggen we de samenwerking vast van ontwerp tot realisatie.

Schetsontwerp

De creativiteit wordt gestart en de ontwerper gaat aan het werk. Bij het realiseren van de schets en onze samenwerking zijn er een aantal stappen die doorlopen worden. Na de eerste schets volgt er een 2e gesprek om in te zoomen op het gerealiseerde ontwerp.

Moeten er nog zaken toegevoegd, verplaatst of groter gemaakt worden? We horen graag of de tuin voldoet aan de wensen die vanuit de moodboards en de inventarisatielijsten zijn getekend.

Detail

Levert de schets een nog te beperkt beeld van de details van de tuin? Dan kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een 3D-ontwerp. Hiermee krijg je een uniek zicht op de tuin die er nog niet is. Met deze details kunnen we nogmaals checken of alle gewenste zaken zijn ingevuld. Maar ook hoe de verhoudingen liggen en of er nog wensen toegevoegd kunnen worden.

Begeleiding

Als er begeleiding op het project nodig is om alles in goede orde te laten verlopen, dan helpen wij je graag om dit project tot een succes te maken. Al dan niet met of zonder invulling van de werkzaamheden. Wil je meer weten over onze diensten? Bel of mail ons.

Ontzorgen van A-Z
Geen zorgen, wij kunnen het gehele traject voor je managen en laten uitvoeren. Hiervoor hebben wij kennis en ervaring in huis. Na het ontwerp gaan wij ervoor zorgen dat de droomtuin gerealiseerd wordt. Wij houden de vinger aan de pols en beoordelen de werkzaamheden dag na dag.

Genieten

Stap in je nieuwe tuin: het genieten kan beginnen!