Aanpak

Gratis adviesgesprek

Tijdens dit gratis adviesgesprek maak je kennis met onze tuinarchitect en bespreken we de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomtuin. Op basis van van jouw input kunnen we direct een richtprijs geven voor het realiseren van een ontwerp.

Inventarisatie op locatie

Hebben we na het adviesgesprek je interesse gewekt en wil je met ons aan de slag dan komen we graag langs om ter plekke te bekijken wat wel en niet kan. Iedere tuin is immers anders.
Het uitgangspunt van deze inventarisatie is een plan van aanpak dat we naar aanleiding van ons telefoongesprek hebben gemaakt.
Als we het eens zijn over de aanpak dan leggen we de samenwerking vast van ontwerp tot start realisatie.

Schetsontwerp

De creativiteit wordt gestart en de ontwerper gaat aan het werk. Bij het realiseren van de schets en onze samenwerking zijn er een aantal stappen die doorlopen worden. Na de eerste schets volgt er een 2e gesprek om in te zoomen op het gerealiseerde ontwerp.

Moeten er nog zaken toegevoegd, verplaatst of groter gemaakt worden? We horen graag of de tuin voldoet aan de wensen die vanuit de moodboards en de inventarisatielijsten zijn getekend.

Detail

Levert de schets een nog te beperkt beeld van de details van de tuin? Dan kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een 3D-ontwerp. Hiermee krijg je een uniek zicht op de tuin die er nog niet is. Met deze details kunnen we nogmaals checken of alle gewenste zaken zijn ingevuld. Maar ook hoe de verhoudingen liggen en of er nog wensen toegevoegd kunnen worden.

Begeleiding

Als er begeleiding op het project nodig is om alles in goede orde te laten verlopen, dan helpen wij je graag om dit project tot een succes te maken. Al dan niet met of zonder invulling van de werkzaamheden. Wil je meer weten over onze diensten? Bel of mail ons.

Ontzorgen van A-Z
Geen zorgen, wij kunnen het gehele traject voor je managen en laten uitvoeren. Hiervoor hebben wij kennis en ervaring in huis. Na het ontwerp gaan wij ervoor zorgen dat de droomtuin gerealiseerd wordt. Wij houden de vinger aan de pols en beoordelen de werkzaamheden dag na dag.

Genieten

Stap in je nieuwe tuin: het genieten kan beginnen!