Over ons

Wij stellen milieu en mens centraal

Als groenliefhebbers zijn de mensen achter de Groenstudio betrokken bij het milieu. Wij proberen altijd mensen te motiveren en hier rekening mee te houden in hun tuin design. Groen telt, Groenstudio gaat voor groen. Onze ecologische oplossingen dragen bij aan de toekomst van de natuur.

Waarom kiezen voor Groenstudio?

Groenstudio werd geboren uit de jarenlange ervaring van ons team in de wereld van groen, tuinen en natuurlijk het bijbehorende ontwerp. We kregen steeds meer vragen over het ontwerpen van tuinen en de begeleiding ervan. De dagelijkse werkzaamheden, vooral gericht op de uitvoering van deze projecten, werden steeds meer aangevuld met het professioneel ontwerpen van tuinen en groenconcepten.

Wij zijn tuin! Wij dromen groen

Een groep creatieve ontwerpers, die naast de “groene vingers” en het maken van schetsen ook het 3D design beheersen. Meer focus op de ontwerpen en meer tijd voor één van de belangrijkste fases in de totstandkoming van je tuin. Daar ligt onze passie, daar willen wij de beste in zijn. De juiste partner voor de realisatie van je droomtuin.

"Een tuinontwerp moet zijn als een maatpak"

Wij denken out of the (Groen)box

Kiezen voor uw tuindesign door Groenstudio is kiezen voor kwaliteit, omdat wij jarenlang ervaring hebben in het ontwerpen van tuinen, voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Wij werken met partners samen die een brede kennis hebben over alles rond en om de tuinwensen die er zijn.

Geen idee is ons te gek

Omdat ook voor tuinen geldt dat nagenoeg alles mogelijk is, helpen we graag met de juiste invulling van de tuin. Is het een tuin met zwembad en waterval, is het een familietuin met boomhut en yogastudio, of een prachtige vuurplaats met riante zitkuil om te loungen? Of een strakke tuin met mooi cortenstaal en terrassen met een mediterrane overkapping? Ga naar onze inspiratieboeken of kijk eens op onze Pinterestpagina’s.

Wij helpen u graag

Met passie voor groen en met passie voor beleving gaan wij samen aan de slag . Het gebruiken van onze inspiratieboeken, ecologische adviezen en het creëren van sfeerborden op Pinterest dragen bij aan de uitwerking van de droomtuin. Hier gaan we samen in een stappenplan naar toe werken.

Onze schetsen die uitgewerkt kunnen worden tot een 3-D beleving geven een inkijk in de tuindetails die er toe doen. De persoonlijke benadering en de invulling met details maken het verschil. Wij denken graag mee, zetten onze ervaring in en willen ook graag niet-alledaagse zaken realiseren zoals, actieve ledverlichting, beveiliging van de tuin, boomhutten bouwen of regenwateropvang en irrigatie systemen die je tuin van voldoende water voorzien via een app op de telefoon.

Onze visie 'Natuurlijk Groenstudio'

Een creatief team dat mensen aanspreekt, maar soms zelfs doet verbazen! Wij zijn als team goed in ontzorgen, verrassen en uitdagen, dat vinden wij leuk en dat is de basis van ons succes. Wij geloven in het cliché “doen wat je belooft”. Soms zijn we een beetje stout of een beetje anders, maar dat maakt ons leuk, dat maakt dat men kiest voor ons. We willen met ons team de beste tuindesigners in de Euregio worden met focus op groen. Wij zijn een kweekkas van tuinideeën.

overons_item_03
overons_item_02
overons_item_01
sedumdak

Isolerende werking dakbegroeiing

Dakbegroeiing heeft een positieve invloed op het binnenklimaat van een gebouw door de isolerende werking. Door het substraat en de beplanting wordt er minder omgevingswarmte van buiten naar binnen doorgegeven. Door de warmteopslag, fotosynthese en het proces van waterverdamping van de plant zal de omgeving hiervan afkoelen.