Groenbox

Wij adviseren om er eens rustig voor te gaan zitten. Neem samen een stoel en ga eens rustig in de richting van de tuin zitten. Overleg samen wat de basis wensen zijn, maak een lijstje met terras, hekwerk, borders, bomen, tuinhuis of misschien wel een zwemvijver of zwembad. Tenslotte is een tuin iets dat de komende jaren het uitzicht bepaald.

De Groenbox

Je huis is het uitgangspunt van je volgende stap in het beleven van je tuin. De uitspraak “je tuin is het verlengstuk van je woonkamer” klinkt als een cliché, maar is vaak wel de werkelijkheid. Daarom deze Groenbox waarin we een basispakket hebben toegevoegd waarmee de inventarisatie van wensen kan worden ingevuld.

Waarom deze Groenbox?

Als ervaringsdeskundige in aanleg en ontwerp van tuinen hebben wij veel ervaring opgedaan tijdens de intake gesprekken. Hier hebben wij gemerkt dat er dan tijd genomen wordt om onder het genot van een kopje koffie de eerste gedachten te delen. Dit moment willen wij bewust naar voren schuiven en de informatie vastleggen.

Met deze informatie kunnen we intensiever en met feiten het kennismakingsgesprek in gaan. Hiervoor bevat de box diverse hulpmiddelen die de inventarisatie vergemakkelijken.

Wanneer krijgt je de box?

Door het invullen van het contactformulier kun je de box aanvragen en een eerste start maken met de inventarisatie van de tuinwensen.

Ons advies is om er echt de tijd voor te nemen en samen met het zicht op de tuin de wensen in kaart de brengen. De Groenbox gaat je erbij helpen. Mochten er vragen zijn neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

De Groenbox

vraag vrijblijvend meer infomatie aan
Something went wrong. Please check your entries and try again.
item_foto_08
item_foto_23
item_foto_13
uitgelichtfoto_02

Kunstmatige intelligentie (AI) en security

Goede inbraakbeveiliging kan niet zonder domotica. Met een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem is er volledige controle.