Ontwerpen

Stadstuin

Stadstuin

In deze kleine stadstuin is er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en hoogteverschillen. Zo zijn er verschillende elementen opgenomen in het ontwerp zoals een tuinopslag met overkapping/carport, een loungegedeelte, een kidsarea en een intiem plekje op hoogte.

Stadstuin Meer lezen »

Bungalow

Bungalow

De schuine hoek van deze compleet gerenoveerde bungalow is doorgevoerd in de gehele tuin. Aan deze schuine lijn zijn diverse speelse elementen opgenomen zoals een terras met pergola en spiegelvijver, een jacuzzi en buitenkeuken in de zitkuil en een plunge pool met zonnevlonder.

Bungalow Meer lezen »

Riant vrijstaande woning

Riante vrijstaande woning

Naast het tuinontwerp is er voor deze vrijstaande woning ook een plan gemaakt voor het toepassen van gevelbekleding en het uitbreiden van de garage. Zo is er een mooi geheel gevormd. In deze kindvriendelijke tuin zijn twee zitgedeeltes gecreëerd waarbij er rekening is gehouden met de hoogteverschillen van het perceel.

Riante vrijstaande woning Meer lezen »

Villatuin

Villatuin

In deze villatuin is er gewerkt met hoogteverschillen vanwege de glooiende vorm van het perceel. Er is een combinatie gemaakt van grote, robuuste materialen en weelderige beplanting. In deze tuin kan men eten op het grote terras in de zon of schaduw, lekker zitten in de zitkuil bij het vuur of ontspannen aan het zwembad

Villatuin Meer lezen »