Loungesets

19 okt 2019

Een loungeset is relaxed genieten op een zonnige dag. Met een loungeset voor buiten ben je altijd klaar voor onverwacht bezoek en een heerlijke dag te vertoeven in je tuin, met een echt vakantiegevoel. Of gewoon lekker even afschakelen in je uppie loungen met een goed boek of gezellig tijdschrift kan natuurlijk ook!

Tuin loungesets, wat is jouw ideale set?
Mooie loungesets die lekker zitten zorgen voor een plek waar je graag vertoeft. Naast lekker zitten is het natuurlijk leuk als de lounge set past bij de tuin en je verdere inrichting. Ook qua grootte moet je lounge set passen.

Wat vind jij belangrijk aan een loungeset?
Naast goed zitcomfort is ook de plaats die je ter beschikking hebt cruciaal.. Als je een grote tuin hebt, vraag jezelf dan af waar je je lounge set voornamelijk voor wilt gebruiken. Wil je lekker loungen met af en toe een paar vrienden, wil je voornamelijk zonnen en wat lezen, of wil je uitgebreid kunnen dineren met familie en vrienden? Wat voor jou de beste loungeset is, hangt af van deze factoren.

Lekker eten
Zo hebben wij ook loungesets met hoge tafel, ofwel de dining loungeset, Ideaal om te loungen én te eten, inclusief lekker lang natafelen. Met een dining loungeset haal je binnen naar buiten. Wil je vooral dat uurtje zon na werk meepakken, dan is wellicht een loungeset gemet een tuin ligbed of een chaise longue afdoende. Als je regelmatig vrienden over de vloer hebt ga dan voor een mooie hoek loungeset, of selecteer op het aantal zitplaatsen. Altijd handig zijn de loungesets met modulair systeem.

Mooie loungesets van verschillende materialen
Het materiaal waarvan de loungeset is gemaakt, bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Voor een natuurlijk overloop tussen je interieur en je exterieur raden wij aan om te kiezen voor een loungeset materiaal dat past bij de rest van je inrichting. Ga je voor romantisch klassiek met een loungeset in Wicker vlechtwerk, voor industrieel en stoer met een loungeset van steiger hout of voor elegant en strak met een design loungeset voor buiten?

Ook een aluminium loungeset, teak loungeset of kunststof loungeset behoort tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest, het is altijd leuk om je tuin loungeset helemaal af te stylen met mooie en zachte all weather kussens van outdoor textiel.

Het is buiten beter dan binnen
Kiezen voor een mooie loungeset is een upgrade voor je tuin én het vakantiegevoel in je tuin. Geniet iedere dag, ook in het voorjaar of in de herfst, van de door jou gecreëerde loungehoek voor buiten. Met een passende parasol erbij zorg je voor de juiste omstandigheden als het echt te heet wordt. En met een sfeervolle terrasverwarming zit je er ook op wat minder mooie dagen warmpjes bij op je loungeset voor buiten. Zo geniet je bijna heel het jaar door optimaal van je tuin!

loungeset_02

dit bericht delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DE GROENBOX

Een hulpmiddel om al je wensen voor het tuinontwerp kenbaar te maken.

LAATSTE BERICHTEN