Een zeecontainer in je tuin, is nog niet zo’n gek idee!

20 aug 2020

Container begrip”

Als je eens iets anders wil dan een standaard tuinhuis, tuinkantoor, zwembad of poolhouse, laat je dan inspireren door de creaties van Container Concepts uit Antwerpen. Je kunt er alle kanten mee op, het is stevig, robuust en ziet er industrieel uit. Gewoon een andere uitstraling die je op maat kunt laten maken en je leven lang mee kan.

Tuinhuis

Met behulp van een 20’container kun je een opvallende of juist onopvallende ruimte creëren waar je eventueel ook nog op het dak kunt vertoeven. Wat zou je precies willen? Wil je er een glazen schuifwand in? Sanitair om er ook een gastenverblijf van te maken?

Mancave

Of gebruik je hem om je motor te showen en een goede plek te hebben om lekker te chillen. Een echte mancave voorzien van alle gemakken. Wat dacht je van een bar met tap en alle faciliteiten om je dranken goed te kunnen koelen, de juiste verlichting en misschien wel een verwarming voor in de winter. Container Concepts maken de wensen tot werkelijkheid.

Tuinkantoor

In deze tijd is er voor de thuiswerkers soms te weinig ruimte in huis. Wat zou de ombouw van een zeecontainer tot een tuinkantoor een prachtig idee zijn. Een eigen kantoor achter in de tuin waar je ongestoord kunt werken. Een rustige plek met voldoende stroompunten, airco en eventueel een sanitaire voorziening aangevuld met een kleine keuken voor koffie en koeling van de dranken. Hiermee kom je de werkdag optimaal door.

Zwembad en poolhouse

Als je echt een ander zwembad wil dat bovengronds een eyecatcher is, dan is een bad in een 20’container echt iets waarover gepraat wordt. Met een prachtig zicht op het water en de mogelijkheden om boven op de container in de zon te zitten is de zwemcontainer echt de uitdaging.

Als er al een zwembad is, zou een poolhouse het geheel afmaken. Hier zou een 40’container prachtige mogelijkheden bieden op maat. De opslag van de zuiveringsinstallatie voor het zwembad, een omkleedruimte met douche en toilet of wat dacht je van een beachbar?

Wat kost een gepersonaliseerde zeecontainer?

Plan je een tuinhuis, poolhouse of buitenkeuken? Denk je eerder aan een mancave, tuinkantoor of zorgwoning? Of droom je van een vakantiewoning, ga dan gewoon eens kijken op www.containerconcepts.be. of vraag onze tuinarchitect om mee te denken via info@groenstudio.nl. De mensen van Container Concepts adviseren je graag van plug & play tot een basisontwerp, als je zelf handig genoeg bent om hem af te bouwen.

dit bericht delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DE GROENBOX

Een hulpmiddel om al je wensen voor het tuinontwerp kenbaar te maken.

LAATSTE BERICHTEN