Budgetadvies

Wat is er nodig om het ontwerp te realiseren?

Ontwerptekening

Achter ons tuinontwerp schuilt een filosofie. Een goed ontwerp raakt je, met een “handtekening” van de ontwerper. Uiteindelijk is je droomtuin onze uitdaging, daarin denken wij graag “out of the box”, of te wel ontwerpen wij buiten de kaders.

Calculatie

Na het tuinontwerp komt de calculatie van de onderliggende aspecten aan bod, hiervoor hebben we een aantal zaken nodig om tot een definitieve calculatie te komen.

Projectplanning

Het contact met leveranciers (bv. electriciën, aannemer, zwembadenleverancier,) wordt gepland en de kwaliteit van hetgeen geleverd wordt, wordt bewaakt.

Tijdens het 'budgetadvies' kunnen een aantal specifieke onderdelen naar voren komen zoals:

Matenplan

Met een matenplan zetten wij alle punten in de nieuwe tuin uit. Ook oppervlaktematen worden aangegeven, zodat de benodigde bestrating en planten besteld kunnen worden.

Beheers/ onderhoudsplan

Hierin wordt het onderhoud voor een x-aantal jaren vastgelegd. Het is een plan waarin bemesting, snoeien, maaien, beplanting, onkruidbestrijding, etc. wordt vastgelegd.

Beplantingsplan

In het beplantingsplan worden oa. variatie, kleuren, bloeitijd aangegeven. Er wordt rekening gehouden met seizoenen en leeftijd van de tuin.

Bouwvergadering

Indien nodig wonen we bouwvergaderingen bij om hetgeen er besproken wordt mee te nemen in het hele projectmanagement.

Veiligheidsplan

Hierin worden de veiligheidsaspecten van het project in kaart gebracht. Voorbeelden zijn afzetting van terrein waarin gewerkt wordt en er wordt getaxeerd of er kinderen zijn of huisdieren die bij de uitvoering mogelijk gevaar lopen.

Communicatie

Tijdens het project wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.

item_foto_31
item_foto_19
budgetadvies_item_01
uitgelichtfoto_12

Buitenkeuken

Ben jij een echte hobbykok en wil je lekker buiten koken? Dan is de buitenkeuken een echte 'musthave'. Een RVS BBQ met spoelbak, oven, koelkast of zelfs een vaatwasser. Je kunt de buitenkeuken zo luxe maken als je zelf wilt. Buiten is het nieuwe binnen.